Lutaw Lupyaw
"ဘယ္ဘက္ ေစာင္းအိပ္ေပးသင့္တဲ့ အေၾကာင္းအရင္း တခ်ဳိ႕"
လူအမ်ားစုက သူတို႔အိပ္တဲ့ ကိုယ္ေနဟန္ထားက အစာေျခခ်က္မႈစနစ္ကို သိသိသာသာ အက်ဳိးသက္ေရာက္မႈ ျဖစ္ေစတဲ့ အခ်က္ကို သတိမမူမိၾကပါ။ ဒီလို အခုိင္အမာ ေျပာဆိုျခင္းအတြက္ ပထမဆုံး သက္ေသ အေထာက္အထားကေတာ့ အစာေျခခ်က္မႈ ပိုမိုေကာင္းမြန္ေစရန္ ဘုန္းၾကီးမ်ား ထမင္းစားျပီး တစ္ေမွးေလာက္ အိပ္စက္အနားယူတဲ့အခ်ိန္ ဟိုး ေရွးယခင္ကတည္းကေန ျဖစ္ပါတယ္။
ဒီအခ်က္ကို Ayurvedic Medicine လို႔ေခၚတဲ့ ဟိႏၵဴ တိုင္းရင္းေဆးပညာတစ္မ်ဳိးမွ အတည္ျပဳ ေထာက္ခံထားျပီး ဘယ္ဘက္ ေစာင္းအိပ္ေပးတာ အေကာင္းဆုံးျဖစ္ေၾကာင္း အၾကံျပဳထားပါတယ္။ ဘာေၾကာင့္ ဘယ္ဘက္ ေစာင္းအိပ္ေပးသင့္လဲဆိုတဲ့ အေၾကာင္းရင္း တခ်ဳိ႕ေတြမွာေတာ့
ေသြးျဖဴဆဲလ္မ်ားပါရိွတဲ့ ကိုယ္တြင္းထြက္ အရည္ၾကည္စီးထြက္မႈ လြယ္ကူ ေခ်ာေမြ႔ေစပါတယ္။
ႏွလုံးမွ ခႏၶာကိုယ္ဆီ ေသြးပို႔လြတ္မႈ ပိုမိုေကာင္းမြန္ေစတယ္။
ခႏၶာကိုယ္မွ အႏၲရာယ္ျဖစ္ေစတဲ့ အရာမ်ား ရွင္းထုတ္ေပးတယ္။
သရက္ရြက္ရဲ႕ အလုပ္လုပ္မႈ ပိုမိုေကာင္းမြန္ေစတယ္။
အစာေျခခ်က္မႈ ေကာင္းတယ္။
ႏွလုံးဆီ ေသြးစီးဆင္းမႈနဲ႔ သည္းေျခရည္ စီးဆင္းမႈ ပိုမို ေကာင္းမြန္ေစတာေတြေၾကာင့္ပဲ ျဖစ္ပါတယ္။
ေပၚထြန္း
Credit: Trend Myanmar
Thursday, January 28, 2016
"ဘယ္ဘက္ ေစာင္းအိပ္ေပးသင့္တဲ့ အေၾကာင္းအရင္း တခ်ဳိ႕"
Labels:
က်န္းမာေရး,
ဗဟုသုတ
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment