Friday, July 10, 2015
"မီးဖုတ္ထားတဲ့ ၾကက္သြန္နီ အသုံးျပဳနည္း အျဖာျဖာ"
"မီးဖုတ္ထားတဲ့ ၾကက္သြန္နီ အသုံးျပဳနည္း အျဖာျဖာ"
မီးဖုတ္ထားတဲ့ ၾကက္သြန္နီကို သင့္က်န္းမာေရးသာမက အလွအပဆုိင္ရာအတြက္လည္း အသံုးျပဳႏိုင္ပါတယ္။ ဒီကေန ဘယ္လိုေကာင္းက်ိဳးေတြ ရရွိႏိုင္တယ္ဆုိတာကို ေျပာျပရရင္ျဖင့္
ကုိယ္တြင္းကုိယ္ပအနာေတြမွာဆိုရင္ နာက်င္မႈရိွတဲ့ ဝက္ျခံ၊ အနီဖုေတြကုိ အရင္ေရေဆးျပီး ဝက္ဆီသုတ္ျပီး မက်က္တက်က္ မီးဖုတ္ထားတဲ့ ၾကက္သြန္နီကို ကပ္ထားေပးရပါမယ္။
ေသြးခဲတတ္တဲ့ျပသနာ ရိွတယ္ဆုိရင္ သံလြင္ဆီျဖင့္ေက်ာ္ထားတဲ့ ၾကက္သြန္နီတစ္စိတ္ကို ေန႔ခင္းတစ္ခါ၊ ညေနတစ္ခါ ေန႔တုိင္းစားေပးပါ။
နားကိုက္ေဝဒနာ ရိွပါက မီးဖုတ္ထားတဲ့ ၾကက္သြန္နီ အလႊာေႏြးေႏြးေလးတစ္ခုနဲ႔ ကပ္အုပ္ထားရပါမယ္။ ဒီ့အျပင္ မီးဖုတ္ထားတဲ့ၾကက္သြန္နီအရည္ အစက္အနည္းငယ္ခ်ပါက အင္းဆက္ ပိုးမြားမ်ား နားထဲမွာ ထြက္သြားပါလိမ့္မယ္။
ဘယ္လုိအသားပုိမ်ဳိးပဲျဖစ္ျဖစ္ မီးဖုတ္ထားတဲ့ ၾကက္သြန္နီအလႊာေတြကို အေရျပားေပၚ အုပ္ထားေပးရပါမယ္။
ေပၚထြန္း
Credit: Trend Myanmar
Labels:
ဗဟုသုတ
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment